Parkolás

Sokan érkeznek a rendezvényeinkre autóval, így szeretnénk a parkolást egy kis információval segíteni.

A Szent István Ház parkolója

A Ház előtti kis területen, a kerítésen belül 9 gépkocsi számára van felfestett parkolóhely. Ezek közül kettő a Ház lakóinak fenntartott hely. A többi helyre rendezvények alkalmával, érkezési sorrendben parkolhatunk. Tisztelettel megkérjük a látogatóinkat, hogy kizárólag sárga csíkokkal felfestett helyekre parkoljanak! Minden más helyen (pl. fal mellett) hagyott gépkocsi akadályozza mások távozását.

Rochester Mews

A Szent István Ház mellett, a kerítésen kívül van négy felfestett hely ‘Mount Carmel School’ felfestéssel. Ez a szomszédos iskola tanárai részére fenntartott parkoló. Kérjük a látogatóinkat, hogy ide kizárólag munkaidőn kívül, illetve hétvégén parkoljanak, szigorúan saját felelősségre! Mivel a terület nem az egyesületünk tulajdona, semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni az ott hagyott gépkocsikért. A parkolásból adódó esetleges jogvitát a gépkocsi tulajdonosának a Mount Carmel Catholic Primary School képviselőjével kell rendeznie.

Utcák a Little Ealing Lane-től délre

Zone RR: Birkbeck Ave, Chandos Ave, Junction Road, Ealing Park Gardens, Lawrence Road, stb.

A parkolás egész hétvégén szabad. Kontroll hétköznapokon délelőtt 10 és 11 óra, illetve délután 3 és 4 óra között van, egyébként szabad. Ezekben az utcákban jellemző, hogy a parkolást jelző szaggatott vonalat az utcák egész hosszában felfestették, ez azonban nem jelenti azt, hogy a gépkocsi-kijáratokat el lehet állni!

Utcák a Northfields Station és a Szent István Ház között

Zone N: Bramley Rd, Julien Rd, Wellington Rd, Blondin Ave, Niagara Ave,

A parkolás vasárnap egész nap szabad. Kontroll hétfőtől szombatig délelőtt 9 és 10 óra, illetve délután 3 és 4 óra között van, egyébként szabad.