Szent István király Ünnepe – szept.4 (Mise és Ebéd)

Az Angliai Római Katolikus Magyarok Egyesülete (ARKME) szeretettel hívja és várja a kedves testvéreket a Szent István Ház névadó szentjének, Szent István királynak a már hagyományosan megrendezésre kerülő ünnepére amelyet szeptember 4-én, vasárnap 13.00 órától tart.  

A helyszín: az ünnepi szentmisét idén is a St John the Evangelist templomban tartjuk (44 Boston Park Road, TW8 9JF) Földalattival a Piccadilly Line-al közelíthető meg, Northfields-ig kell jönni, ott kijövet balra, az E2-es busszal egészen St Faith’s Church megállóig jönni, majd gyalog a Globe vendéglőnél jobbra fordulva pár perc után elérjük a templomot. 

A szentmise után finom ebéddel készülünk a Szent István Házban amelyre minden érdeklődőt szeretettel látunk. Az ebédre előzetesen jelentkezni szükséges. 2022-re befizetett ARKME tagoknak az ebéd £10 fontba kerül, tagsággal nem rendelkező vendégeinknek az ebéd ára £15 font, ami befizethető ezen az oldalon.  

Jelentkezéskor vegetáriánus menü igényüket kérjük jelezzék!

Az ebédre való jelentkezés határideje: szerda, augusztus 31. Ebédet csak a határidőig jelentkezőknek tudunk biztosítani. Köszönjük megértésüket.

Mindenkit szeretettel vár főlelkészünk, Csicsó János atya valamint az ARKME Vezetősége!