Budapest Gold Stars koncert

Térkép betöltése...

Date/Time
Date(s) - 2019/04/22
19:00 - 22:00

Location
Szent István Ház

Categories


Benkő László (Omega), Müller Péter Sziámi, Jávori “Fegya és Szakcsi-Lakatos Béla egy színpadon!

Az Omega együttes alapítójának és oszlopos tagjának, Benkő Lászlónak új együttesében négy kitűnő, a maga műfajában világklasszis muzsikus zenél közösen. Igazi billentyűs örömzene a balkáni népzenétől a klasszikus zenén, klezmeren és jazz-en át egészen a rock zenéig, a Budapest Gold Stars élő legendáival.

A koncert igazi zenei csemege. Négy kitűnő muzsikus, négy világ és még annál is több!
Benkő László, az Omega billentyűse, Szakcsi Lakatos Béla, az európai jazz megkerülhetetlen alakja, Jávori Ferenc „Fegya”, a Budapest Klezmer Band vezetője külön-külön is rabul ejtik közönségüket, de most olyan produkcióra készülnek, amelyre kevés példa akad a koncertszíntereken. A költőként, énekesként, rendezőként és ötletgazdaként egyaránt bravúros Müller Péter Sziámi személye pedig önmagában is garanciát nyújt arra,
hogy az est mindvégig lenyűgöző és szórakoztató legyen.
A beat- és rocktermés legjava, közismert komolyzenei melódiák, táncra perdítő odesszai ritmusok, lélegzetelállító jazzfutamok pikánsan fűszerezve (egyebek mellett) sok száz éves breton dallamokkal.

A zenekar tagjai:
Benkő László: Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, billentyűs, zeneszerző, az Omega együttes alapító tagja és aktív zenésze, zeneszerzője. A formációban a rock irányt képviseli billentyűs játékával

Jávori Ferenc „Fegya“: Kossuth-díjas magyar zenész, zeneszerző, előadóművész, érdemes művész.

Szakcsi Lakatos Béla: A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zongoraművész és zeneszerző, érdemes művész.

Müller Péter Sziámi: Párhuzamos kultúráért díjas költő, énekes.

Kihagyhatatlan!

Jegyek: https://www.tickettailor.com/events/budapestgoldstars/240335
Kezdés: 19.00
Helyszín: Szt István Ház, 62 Little Ealing Lane, LONDON, W5 4EA