Karácsonyi Vásár és Mikulás-járás, Dec.3 szombat

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves ismerőst, barátot és érdeklődőt a hagyományos Karácsonyi Vásárunkra amelyre december 3-án, szombaton 11.30 és 17.00 óra között kerül sor, ahol sok különlegesség és finomság várja az idelátogatót.
Ebéd déltől: Töltött káposzta, sült kolbász kenyérrel, mustárral.
Vásárolni lehet majd friss hurkát és kolbászt…valamint a finomabbnál finomabb sütemények mellett diós/mákos bejglit is.

MIKULÁS
Kétszer is ellátogat a Mikulás a Házba. 11.30-kor valamint 14.00 órától. Egy csomag ára idén is £8. Az alábbi linken kérjük a szülőket időben töltsék ki a jelentkezési űrlapot: http://szentistvanhaz.org/mikulas/
Tombola is lesz a vásár keretén belül, értékes nyereményekkel.


12-17 óra között standjainknál gyerek könyveket, játékokat, házi-süteményeket, bejgliket, meleg ebédet, forralt bort, magyar italokat, kávét, teát, üdítőket vásárolhatnak a látogatók. Idén is tervezünk foglalkozásokat tartani a gyerekek számára. Részletek majd a helyszínen.
Mikulásváró programunk magyar és angol Mikulásdalok énekléséből áll (gitár kísérettel).

A vásárból beérkezett összeg hagyományosan a Szent István Házban működő Londoni Magyar Főlelkészség támogatására megy. Köszönjük előre is támogatásukat!

Felhívás:
keresünk lelkes támogatókat, akik erre az alkalomra készítenének süteményeket, amiket majd a vásáron eladhatunk. Akinek van tombolán kisorsolható tárgya, édességek, italok, stb., kérjük hozza el a vásárra.

Kérjük úgy készüljenek, hogy a vásár alatt csakis KÉSZPÉNZben lehet majd az ételekért, árukért fizetni. Kártyás fizetésre sajnos nem lesz lehetőség.

PARKOLÁS:
A Szent István Ház udvarán lévő parkolóhely ezúttal nem lesz elérhető, viszont a környező kis utcákban, ahol ingyenes a parkolás hétvégén, ott lehet parkolni.

Bővebb információért kérem lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén:

info@szentistvanhaz.org 07858399572

Szeretettel várunk mindenkit!