Évközi 3. vasárnap – Szentmise

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt 2021. január 24-én a Szt István Házban 11.30-kor tartandó szentmisére.

A szentmisén részt venni szándékozó hívőket megkérjük, hogy regisztrálják részvételi szándékukat a honlapunkon található űrlapon http://szentistvanhaz.org/jelentkezes-szentmisere/

Kérjük mindenki hozzon magával védőmaszkot amit az épületen belül egymás egészségére és kormányzati előírásra való tekintettel viselni kell!
Érkezéskor kérjük, hogy mindenki használja a bejáratnál kihelyezett érintésmentes fertőtlenítő gélt. Belépéskor digitális táv-hőmérővel minden látogató lázát megmérjük (pár másodpercet vesz igénybe). Adományaikat kérjük otthon készítsék elő egy lezárt borítékba és úgy hozzák a szentmisére.

Gyónási lehetőség
A lelkésszel, János atyával való előzetes egyeztetés alapján (07904864431, 020 8566 0271, hungarian.chaplaincy@btinternet.com ) gyónási lehetőség is lesz a Szent István Házban, a rendelkezés értelmében maszkban és 1+ méter távolság betartása mellett.

Szentmise után
A mise befejeztével a jelenlegi zárt térre vonatkozó gyülekezési előírások miatt sajnos még nem tudunk teázással, kávézással vagy meleg ebéddel szolgálni, ahogy szoktunk. Megértésüket és segítő együttműködésüket köszönjük!