Találkozás a Mikulással – ONLINE

Kedves Szülők!

Idén a lezárások miatt sajnos nem tudjuk hagyományainkhoz híven megszervezni a Mikulásváró programunkat a Szent István Házban, viszont ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnánk egy felejthetetlen élményt nyújtani a gyerekeknek. A Mikulás bácsi élőben fog bejelentkezni december 5-én, szombaton a Szent István Házból a képernyőn keresztül minden gyerekhez, ahová meghívják, természetesen a szülő felügyelete mellett. Lehetőségük lesz a gyerekeknek elbeszélgetni vele valamint egy-két rövid versikét, éneket előadni a Mikulásnak, aki szintén felkészül egy pár dicsérő szóval (itt kérjük a szülőket, hogy jelentkezéskor küldjenek 2-3 ötletet a Mikulás bácsinak!).

Jelentkezésnél kérjük adják meg: szülő neve, gyerek neve és kora, egy telefonos elérhetőség valamint a fent említett 3 jó pont, amelyekért dicséretet kap a gyerek a Mikulástól.

Kérjük a ZOOM-applikációt előre töltsék le arra az eszközre amelyen majd bejelentkeznek. A találkozó linkjét és jelszavát, valamint az időpontot majd emailben küldjük.

Költségek: a program alapvetően ingyenes, viszont adományokat örömmel fogadunk mindenkitől lehetőségeik szerint, a Szent István Házban működő Lelkészség részére, amelyet ilyenkor a karácsonyi vásár és Mikulásjárás által is szoktunk támogatni.

Az Egyesület adatai:
Acc. Name: Association of Roman Catholic Hungarians in Great Britain
Acc. No: 93544354    
Sort Code: 20-35-93

Referenciaként kérjük adják meg, hogy: Mikulás

Előre is köszönjük és akkor várjuk a jelentkezéseket az alábbi emailcímen egészen December 1-ig bezárólag:
info@szentistvanhaz.org