Szentmise augusztus 16-án

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt a legközelebbi magyar szentmisére, amelyre augusztus 16-án, a szokásos időben, 11.30-kor kerül sor.

A szentmisén részt venni szándékozó hívőknek regisztrálniuk kell a honlapunkon található űrlapon http://szentistvanhaz.org/jelentkezes-szentmisere/
Ez az előzetes online adatszolgáltatás bár lehet kényelmetlen, de az egyik elengedhetetlen feltétele a részvételnek. Nem mi találtuk ki, tőlünk is kérik. Kérjük tehát enélkül ne induljanak útnak! Telefonos regisztráció (pl. idősek, akiknek nehezükre esik online űrlapot kitölteni) az alábbi számon lehetséges: 07904864431 (Csicsó János atya).

Kérjük mindenki hozzon magával védőmaszkot amit az épületen belül egymás egészségére való tekintettel viselni kell!
Érkezéskor kérjük, hogy mindenki használja a bejáratnál kihelyezett érintésmentes fertőtlenítő gélt.

Belépéskor digitális táv-hőmérővel minden látogató lázát megmérjük (kb. 2 másodpercet vesz igénybe). 37.8 C fokos vagy ennél magasabb testhőmérséklet esetében sajnos távozásra kell felszólítanunk az érintett látogatót.

Ami a szentáldozást illeti, a kézbe áldoztatás gyakorlatát követjük.

Adományaikat kérjük otthon készítsék elő egy lezárt borítékba és úgy hozzák a szentmisére. A név ráírását mindenki maga dönti el, hogy szeretné-e vagy sem. Egy kosár lesz kihelyezve amelybe majd perselyezéskor az erre a célra készített adományt bele lehet helyezni.

Tervezzük a szentmisék élő közvetítését a Ház facebook oldalán. Ezáltal azoknak is lehetőségük lesz bekapcsolódni a szentmisébe, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak személyesen részt venni.

Gyónási lehetőség
A lelkésszel, János atyával való előzetes egyeztetés alapján (07904864431, 020 8566 0271, hungarian.chaplaincy@btinternet.com ) gyónási lehetőség is lesz a Szent István Házban, a rendelkezés értelmében maszkban és 1+ méter távolság betartása mellett.

Szentmise után
A mise befejeztével a jelenlegi zárt térre vonatkozó gyülekezési előírások miatt sajnos még nem tudunk teázással, kávézással vagy meleg ebéddel szolgálni, ahogy szoktunk. Kérjük a jelenlévőket a terem és épület minél előbbi elhagyására.

Megértésüket és segítő együttműködésüket köszönjük!