Szent István Ház búcsúünnepe – szeptember 2-án, vasárnap 13.00 órától

Az Angliai Római Katolikus Magyarok Egyesülete (ARKME) szeretettel hívja és várja a kedves testvéreket a Szent István Ház névadó szentjének, Szent István királynak a már hagyományosan megrendezésre kerülő ünnepére amelyet idén szeptember 2-án, vasárnap 13.00 órától tart.

A helyszín:
az ünnepi szentmisét a St John the Evangelist templomban tartjuk (44 Boston Park Road, TW8 9JF) Földalattival a Piccadilly Line-al közelíthető meg, Northfields-ig kell jönni, ott kijövet balra, az E2-es busszal egészen St Faith’s Church megállóig jönni, majd gyalog a Globe vendéglőnél jobbra fordulva pár perc után elérjük a templomot.

A szentmise után mindenkit szeretettel várunk az ünnepi ebédre a Szent István Házban. 2018-ra befizetett ARKME tagoknak az ebéd £10 font, tagsággal nem rendelkező vendégeinknek az ebéd ára £15 font, ami befizethető augusztus 27-ig honlapunkon vagy a Ház ügyintézőjénél, Korpos Attillánál személyesen.
Aki a csekkes megoldást választja, kérnénk azt az ’Association of R.C. Hungarians in G.B.’ névre kiállítani és időben eljuttatni a Ház címére (62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA). A csekk hátára kérjük ráírni, hogy „ebéd” illetve a foglaló személy(ek) pontos nevét.

Bankkártyás fizetés esetén kérjük ezen az oldalon foglaljon:
https://www.ticketsource.co.uk/date/528327

Jelentkezéskor vegetáriánus menü igényüket kérjük jelezzék!

Jelenkezni és érdeklődni az alábbi email címen illetve telefonszámon lehet: info@szentistvanhaz.com

Mobil: 07858399572

Az ebédre való jelentkezés határideje: hétfő, augusztus 27. Ebédet csak a határidőig jelentkezőknek tudunk biztosítani. Köszönjük megértésüket.

Mindenkit szeretettel vár főlelkészünk, Csicsó János atya valamint az ARKME Vezetősége!