Budapest Ragtime Band jótékonysági koncertje

Örömmel hírdetjük, hogy újra visszatér a Szt István Házba a Budapest Ragtime Band csapata, hogy július 9-én, hétfőn este 7.30-tól egy fergeteges jótékonysági koncertet adjon a nagyérdeműnek!

A koncertre a belépés ingyenes, viszont adományokat a helyszínen örömmel fogadunk. Adományával Ön is nagymértékben hozzájárulhat a Szent István Ház fenntartásához.

A hely befogadóképessége miatt kérjük részvételi szándékukat időben jelezzék az alábbi elérhetőségek egyikén:

info@szentistvanhaz.org
07858399572

A Budapest Ragtime Band 1980-ban alakult főiskolát végzett jazz- és klasszikus muzsikusokból, akik a hagyományos ragtime zongorajátékot merész ötletekkel és újszerű hangszereléssel ültették át egyedülálló zenei hangzássá. Később műsorukba jazz- és dixiland-örökzöldek, a világon egyedülálló zenei paródiák, ismert slágerek és operák humoros feldolgozásai is kerültek. Számos stúdiófelvétel mellett rendszeresen turnézik Európa országaiban, Amerikában és a Kanári-szigeteken. Résztvevője rangos fesztiváloknak a világ minden részén. Fellép a Berlini Filharmóniában, rendszeres szereplője a magyar, német, az amerikai, svájci stb. televíziók szórakoztató műsorainak. A Budapest Ragtime Band-nek nemcsak a ragtime muzsika ápolása és megszerettetése a célja, hanem a közönség mindenkori magas színvonalú szórakoztatása, amelynek soraiban minden korosztály megtalálható.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!