Karácsonyi Vásár és Mikulás-járás dec.2-án, szombaton 12.00-17.00 között!

Szeretettel hívunk és várunk minden kedves ismerőst, barátot és érdeklődőt a hagyományos Karácsonyi Vásárunkra amelyre december 2-án, szombaton déli 12 óra és du. 5 óra között kerül sor, ahol sok különlegesség és finomság várja az idelátogatót.

Ebéd déltől: Töltött káposzta, sült kolbász kenyérrel.

A helyszínen vásárolni lehet majd friss hurkát és kolbászt…valamint a finomabbnál finomabb sütemények meg szaloncukrok mellett diós/mákos bejglit is.

Gyerekeket különösen is várunk, hisz Mikulás-járás lesz (lásd részletek alább). A szülőket megkérjük, hogy az alábbi honlapon lévő jelentkezési lap kitöltésével jelezzék, amennyiben igényt tartanának ajándékcsomagra a gyerekeik részére:

http://www.szentistvanhaz.org/mikulas

Bővebb információ a Mikulás-járásról itt: mikulas@szentistvanhaz.org

Jelentkezési határidő: november 30!
A csomag ára £5/gyerek, testvérek esetén £4/gyerek.

Aukció és tombola is lesz a vásár keretén belül.
12-17 óráig könyv, házi-sütemény, beigli, csalamádé, szendvics vásár, bolhapiac, meleg ebéd, kávé, tea üdítő.

Idén is lesz kézműves foglalkozás kicsiknek & nagyoknak valamint karácsonyi mesés foglalkozások.

Mikulásváró programunk magyar és angol Mikulásdalok énekléséből áll majd (gitár kísérettel).

A nagy érdeklődésre való tekintettel kétszer is jön majd a Mikulás: délelőtt 11.30-tól valamint délután 14.30-tól (csomagokért előre kell jelentkezni az alábbi weboldalon lévő űrlap kitöltésével, http://www.szentistvanhaz.org/mikulas legkésőbb november 30-ig, csütörtökig!)

A vásárból beérkezett összeg nem a Szt István Ház, hanem hagyományosan a Házban működő Londoni Magyar Főlelkészség javára megy.

Felhívás:
keresünk lelkes támogatókat, önkénteseket akik erre az alkalomra készítenének süteményeket, amiket majd a vásáron eladhatunk. Akinek van tombolán kisorsolható tárgya, édességek, italok, stb., kérjük hozza el a vásárra. A süteményeket, ha lehet, kérnénk, hogy még pénteken juttassák el a Szt István Házhoz.

Bővebb információért kérem hívja a főszervezőt, Muzslai Ildikót a következő telefonszámon:
07838959083

Szeretettel várunk mindenkit!