Szent István Ünnep – Szeptember 3-án!

Az Angliai Római Katolikus Magyarok Egyesülete (ARKME) valamint a Lelkészség szeretettel hívja és várja a kedves testvéreket a Szent István Ház névadó szentjének, Szent István királynak a már hagyományosan megrendezésre kerülő ünnepére amelyet szeptember 3-án, vasárnap 13.00 órától tart.

Főcelebráns és ünnepi szónok:
Ft. Marton Zsolt atya, a Budapesti Központi Szeminárium Rektora lesz.

A helyszín: az ünnepi szentmisét idén is a St John the Evangelist templomban tartjuk (44 Boston Park Road, TW8 9JF) Földalattival a Piccadilly Line-al közelíthető meg, Northfields-ig kell jönni, ott kijövet balra, az E2-es busszal egészen St Faith’s Church megállóig jönni, majd gyalog a Globe vendéglőnél jobbra fordulva pár perc után elérjük a templomot.

A szentmise után mindenkit szeretettel várunk az ünnepi ebédre a Szent István Házban. ARKME tagoknak az ebéd £10 font, tagsággal nem rendelkező vendégeinknek az ebéd ára £15 font, ami befizethető augusztus 27-ig honlapunkon vagy a Ház ügyintézőjénél személyesen. Aki a csekkes megoldást választja, kérnénk azt az ’Association of R.C. Hungarians in G.B.’ névre kiállítani és időben eljuttatni a Ház címére. A csekk hátára kérjük ráírni, hogy „ebéd” illetve a foglaló személy pontos nevét.

Bankkártyás fizetés esetén kérjük ezen az oldalon foglaljon: https://www.ticketsource.co.uk/date/395259

Jelentkezéskor vegetáriánus menü igényüket kérjük jelezzék!

Jelenkezni és érdeklődni az alábbi email címen illetve telefonszámon lehet: info@szentistvanhaz.com

Mobil: 07858399572

Az ebédre való jelentkezés határideje: vasárnap, augusztus 28. Ebédet csak a határidőig jelentkezőknek tudunk biztosítani. Köszönjük megértésüket.

Mindenkit szeretettel vár főlelkészünk, Csicsó János atya valamint az ARKME Vezetősége!