Bíró Eszter gyerekkoncert: Állati zenés ABC

Időpont: 2017. június 24.
Kapunyitás: 14:30
Kezdési időpont: 15:00

Helyszín: Szt. István Ház, 62 Little Ealing Lane, London, W5 4EA

Jegyek ára: £12/fő
(1 éves korig ingyenes)

Belépőjegyek 2017. március 15-től vásárolhatóak.

Online jegyvásárlás: www.stageinlondon.com/jegyvasarlas

Bíró Eszter a gyermekeknek szóló Állati Zenés ABC című képeskönyvek, lemezek és koncert létrehozója, énekese. Színházi és filmes főszerepek (Az Operaház Fantomja, Miss Saigon, Elfújta a szél, Mozart!, Csoda Krakkóban stb.), a Budapest Klezmer Band szólistája, new yorki színész diploma, a Fiatalok Eurovíziós Fesztiváljának 1. helye, Gundel Művészeti-, Cosmopolitan és eMeRTon Díj, számos szólólemez, illetve külföldön és belföldön világzenei produkciók főszereplője Al Di Meola, Frank London (Klezmatics), Zorán és Presser Gábor mellett, illetve önálló MR2 Akusztik koncert a Müpában többek között, ami a nevéhez fűződik.

Az énekesnőnek, aki 2015-ben Story Érték Díjat vehetett át, mint az év énekesnője két saját gyermeke adta az ihletet, hogy a magyar ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal, ugyanakkor a szülőknek is színvonalas szórakozást nyújthasson.

Az ABC megszerettetése mellett az állatokról és a helyes étkezésről is szó esik a dalokban. A koncertek interaktívak, sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával, egy felhőtlen barangolás a betűk és a hangok világában!

Mindenkit nagy szeretettel várunk!